Werkplaats

LucaCarMods Werkplaats

Buiten de webshop waar veel Volvo en Mazda MX-5 tuning onderdelen te vinden zijn kun je ook bij LucaCarMods terecht met jouw projectauto. Motorswaps, montage van tuning onderdelen of een op maat uitlaatsysteem behoren onder andere tot de mogelijkheden.

Motorombouw
Luca, de eigenaar van LucaCarMods is een groot fan van motorswaps om zo sleepers (wolf in schaapskleren) te bouwen of unieke voertuigen op de weg te krijgen. Hierbij kun je denken aan een 1.6 naar 1.8 swap in een Mazda MX-5 maar ook een Volvo 940 2.3 Turbo die omgebouwd is naar een 3.0 2JZ VVTi Twin-Turbo motor uit een Aristo. Bij swaps waar nog geen ombouwkit voor beschikbaar is tekenen wij deze zelf in CAD software, 3D printen deze waarna deze uiteindelijk in staal gefabriceerd zal worden.

Na het succesvol uitvoeren van een motorswap worden de voertuigen uiteraard door de RDW gekeurd zodat ze straat legaal zijn.

Wil jij een swap gaan uitvoeren of laten uitvoeren en je wil hierover informatie ontvangen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

2JZ Volvo 940
3.0 Twin-Turbo +/- 350pk
MX-5 Motorwissel
Volvo 245 4.0 V8
1UZ Lexus motor met 265pk
Previous
Next

Laswerkzaamheden: roestherstel, uitlaatsystemen, turbo kits en meer..

LucaCarMods eerste product was een Mazda MX-5 turbo spruitstuk. Hiermee is alles dan ook begonnen en uiteindelijk uitgegroeid tot een webshop met veel  tuning producten. Inmiddels fabriceren wij complete turbokits voor de MX-5 en op verzoek ook voor andere type auto’s. De benodigde randapparatuur zoals een versterkte koppeling, injectoren, standalone ECU en nog veel meer kunnen wij uiteraard ook in adviseren en deze producten leveren.

Voor de turbo kits en uitlaten heeft LucaCarMods een TIG lasapparaat. Met TIG lassen krijg je zeer strakke en mooie lasjes; dit is de reden waarom wij deze dan ook vaak voor bijvoorbeeld uitlaten, intercooler buizen en turbo kits gebruiken. Het is vele malen preciezer en heeft een mooie uitstraling.

De MX-5 NB staat bekend om roest aan de kokerbalken, deze reparaties voeren wij met enige regelmaat uit. Voor roest herstel lassen wij bijna altijd met de MIG. Je kunt ook voor andere soorten roestherstel bij ons terecht zoals bijvoorbeeld gescheurde ophangpunten van het subframe bij een BMW E46.

Turbo Kit
Een op maat turbo kit is bij LucaCarMods maken wij graag voor jouw auto!
MX-5 NB Kokerbalk Reparatie
Helaas zien we veel MX-5'jes van de generatie NB met roest in de kokerbalken...
MX-5 NB Kokerbalk Reparatie
Maar uiteraard zorgen wij ervoor dat ook deze weer de weg kan!
Klik Hier
Previous
Next
De waardering van www.lucacarmods.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 267 reviews.