Over ons

LucaCarMods

Wanneer een standaard dagelijkse auto te gewoon is en je op zoek bent naar meer vermogen, een betere wegligging of andere upgrades voor jouw Volvo of Mazda dan ben je bij LucaCarMods aan het juiste adres. 

Sneller, beter maar vooral leuker

Bij LucaCarMods vind je de onderdelen die jij nodig hebt om jouw MX-5 of Volvo sneller, beter maar vooral leuker te maken.

Wij vullen continue ons productaanbod aan naar de behoefte van de klant. Zo ontwikkelen wij ook onze eigen producten welke simpelweg nergens anders verkrijgbaar zijn. Van een complete motor ombouw kit voor een Volvo 240 V8 tot een montage plaat voor een hydraulische handrem.

blank
Luca and his Nyan Cat Turbo MX-5
Volvo 245 1974
Volvo 245 1UZ 4.0 V8 - 1974

Hier staan we voor:

Onze missie

LucaCarMods is ‘de’ webshop voor Volvo en MX-5 tuning waarbij de klant centraal staat en dus ook de klantenservice. Wij bieden plug & play producten aan van een verlagingsset tot een motorombouw kit maar ook complete zelfbouw kits. Snelle levertijden, transparantie en een persoonlijke aanpak is waar LucaCarMods voor staat.

Ons doel

Ongeacht het skill level moet iedere auto liefhebber in staat zijn om zijn/haar auto volledig naar eigen smaak te maken met bijvoorbeeld een motorombouw, verlaging, turbokit of andere upgrades. Wij helpen daar graag aan mee door duidelijke informatie en slimme producten die met basis gereedschap te monteren zijn.

Wat klanten van ons vinden

5/5
De waardering van www.lucacarmods.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 282 reviews.